М’ясний делікатес на свято зі звичайної грудинки

Правильно приготовлена бюджетна грудинка легко стане справжнім делікатесом на столі. Цей рецепт замінить і магазинну ковбасу, і карбонад одночасно. Ніжне м’ясо зі спеціями подається не тільки на бутерброди: його і в охолодженому вигляді можна поставити на стіл із гарніром, як повноцінну вечерю.

Інгредієнти: 1,3 кілограма грудинки, 2 чайні ложки чорного перцю, 1/2 чайної ложки мускатного горіха, 2 чайні ложки аджики, 3 лаврові листки, 2 чайні ложки італійських трав, 3 зубчики часнику, по 13 грамів солі та цукру.

Переходимо до процесу. Усі спеції нам потрібно змішати разом: у зручну миску пересипаємо італійські трави, сіль, перець, цукор, натираємо до них мускатний горіх, додаємо потовчений лавровий лист, через прес пропускаємо часник.

М'ясний делікатес на свято зі звичайної грудинки

Отриманою сумішшю з обох боків рясно натираємо м’ясо. Укладаємо його в пакет та відправляємо в холодильник на 4 дні. Пакет не потрібно щільно зав’язувати, щоб до м’яса надходив кисень.

М'ясний делікатес на свято зі звичайної грудинки

Через 4 дні дістаємо м’ясо та згортаємо його рулетом. Обв’язуємо його мотузкою.

М'ясний делікатес на свято зі звичайної грудинки

Перекладаємо на лист і ставимо в духовку на 3 години при 100 градусах.

Перед подачею делікатесу дайте йому охолонути. На відміну від багатьох інших м’ясних страв цей рулет буде смачніший охолодженим.

М'ясний делікатес на свято зі звичайної грудинки

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...