М’який, вологий і дуже шоколадний бісквіт. Цей рецепт буде в мене в лідерах!

Візьміть собі на замітку наш простий покроковий рецепт, за допомогою якого ви легко можете приготувати м’який, повітряний, шоколадний бісквіт. Рідні будуть в захваті, ніхто не встоїть перед його насиченим шоколадним смаком.

Інгредієнти:

  • борошно – 1 ст
  • цукор – 1 ст.
  • какао – 0,5 ст.
  • молоко – 1 ст.
  • яйця – 2 шт.
  • соняшникова олія – 50 мл
  • розпушувач – 1 пакетик (11 г) – (я брала 1 пакетик на 1/2 порції)
  • ванілін

Діаметр форми 18 см.

Покроковий процес приготування

У великій мисці змішайте 1 ст. борошна, 1 ст. цукру, 1 пакетик розпушувача, ванілін, ½ ст. какао-порошку, перемішайте.

У цю ж ємність влийте 1 ст. молока, 50 мл олії, добре перемішайте.

В окремій ємності збийте міксером 2 яйця протягом 5 хвилин до отримання однорідної, пишної маси. Додайте отриману суміш в тісто, знову ретельно збийте.

Форму для запікання діаметром 18 см змастіть маслом, вилийте в неї тісто, розподіліть по всій поверхні.

Розігрійте духовку до 180 градусів, випікайте протягом 30 – 45 хвилин. Готовий корж вийміть з духовки, охолодіть, перекладіть на красиве тарілку. Залийте зверху розтопленим шоколадом або шоколадною глазур’ю, залиште на пару годин для застигання. Можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!

Рейтинг
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Завантаження...