М’яке яблучне печиво: простий рецепт смачної випічки

Хочете побалувати сім’ю смачною домашньою випічкою? Яблука, борошно, вершкове масло, хвилин 40-45 на все про все – і ароматне, ніжне, м’яке яблучне печиво готове! Рецепт приготування простий.

Необхідні продукти:

  • 700 г борошна;
  • 200 г цукру;
  • 200 г вершкового масла;
  • 4 яйця;
  • 15-20 г розпушувача;
  • 7-8 яблук;
  • пакетик ваніліну;
  • дрібка солі;
  • 4 ч. л. цукрової пудри;
  • кориця на смак.

Яблучне печиво: приготування

Яйця розбиваємо в миску, збиваємо блендером. Додаємо в суміш цукор, сіль і ванілін, збиваємо ще раз.

Розтоплюємо на водяній бані вершкове масло, вливаємо в яєчну суміш.

Просіваємо борошно, на нього всипаємо розпушувач, замішуємо тісто.

Очищаємо від шкірки і насіннєвих коробочок яблука, нарізаємо їх дрібними шматочками. З’єднуємо з тістом, перемішуємо.

Розігріваємо до 180 ° C духовку.

Змащуємо соняшниковою олією деко і за допомогою ложки викладаємо на нього шматочки тіста, формуючи печиво. Не забуваємо, що в процесі приготування тісто збільшиться в об’ємі, тому «дотримуємося дистанції» між печивом. Ставимо в духовку і запікаємо 20-25 хвилин.

Поки випічка готується, робимо посипання. Цукрову пудру змішуємо з корицею, посипаємо трохи остигле печиво. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...