Лінивий торт «Медовий Пух» без розкачування коржів!

Лінивий торт «Медовий Пух» - рецепт приготування

Простий рецепт, не вимагає зусиль і багато часу для приготування. Щоб зробити торт ще більш духмяним і смачним, додавайте будь-які наповнювачі – сухофрукти або горішки, шматочки цукатів або мак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • мед – 6 ст.л;
  • борошно – 320 г;
  • сіль – третина ч.л;
  • сода – 1 ч.л;
  • яйця – 5 шт;
  • цукор – 200 г.

Для приготування крему потрібно:

  • сметана – 800 г;
  • пудра цукрова за смаком.

Процес приготування

Мед змішуємо з содою і ставимо на повільний вогонь. Коли маса почне змінювати колір, знімаємо з вогню.

Яйця змішуємо з сіллю і цукром. Збиваємо 5 хвилин.

У яєчну масу додаємо медову, вимішуємо.

Борошно просіваємо і частинами додаємо в тісто, вимішуємо.

Чашу мультиварки змащуємо рослинною олією і дно застеляємо пергаментом.

Виливаємо тісто, ставимо режим випічки на 1 годину 10 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.

Для крему з’єднуємо сметану з пудрою і збиваємо.

Торт виймаємо, охолоджуємо і розрізаємо на 5 коржів.

Кожен корж змащуємо кремом і формуємо торт, прикрашаємо за смаком і обсипаємо подрібненими горіхами, тертим шоколадом.

Відправляємо на ніч в холодильник просочуватися.

Порада: в крем можна додати шматочки чорносливу або кураги, торт вийде з багатогранним смаком і ароматом.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...