Теплі сімейні посиденьки за горнятком чаю, що може бути краще холодними зимовими вечорами. Тим більше Наполеон готується ну дуже швидко.
Все що потрібно для «Лінивого Наполеона»
- Листкового печива «Вушка» – 800 гр
- Молока – 1 літр
- Яєць – 4 шт
- Масла вершкового – 150 гр
- Цукру – 0,5 ст
- Муки – 6 ст.л.
- Ванілін
Змішати яйця, цукор, борошно і ваніль. Додати молоко і поставити на невеликий вогонь.
Варити до загустіння, при постійному помішуванні. Дати охолонути і додати вершкового масла. Розмішати до однорідного стану. Крем готовий!
Можна збирати тортик!
Вмочити кожне «вушко» в крем і викласти у форму шарами. Не забуваючи і між шарами трохи промащувати.
Верх торта прикрасити на свій розсуд, наприклад, посипати подрібнені залишки “вушок”. Готово! Тільки бажано дати настоятися кілька годин. Смачного!