Легкий салат з маринованих кабачків: апетитна закуска

Спробуйте приготувати улюблені овочі за новим рецептом.

Що нам знадобиться:

  • кабачок – 1 шт (більший);
  • огірок – 1 шт;
  • болгарський перець – 0,5 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • часник – 3 зубчики;
  • зелена цибуля – 2 гілочки;
  • кінза – 20 г;
  • суха аджика – 1 ч л;
  • соєвий соус – 50 мл;
  • оцет 3% – 3 ст л;
  • чорний перець – 0,5 ч л;
  • кунжут – 1 ст л.

Приготування салату з маринованих кабачків

Очищаємо цибулю та нарізаємо її півкільцями. Кабачок, перець, зелену цибулю і огірок ріжемо на бруски середнього розміру. Підготовлені продукти ділимо по тарілках: в одну кладемо цибулю, а на іншу перець, зелену цибулю, дрібно посічену кінзу, тертий часник і огірок – вони будуть додаватися в салат в самому кінці.

Кабачок з цибулею обсмажуємо на середньому вогні близько 3 хвилин, додавши достатню кількість соняшникової олії. Перемішуємо кабачок і далі додаємо зверху вміст другої тарілки: тільки вже не перемішуйте, щоб не зіпсувати смак.

Легкий салат з маринованих кабачків: апетитна закуска

Зверху на сковорідку додаємо суху аджику, чорний перець, соєвий соус, оцет і 2 столові ложки води.

Загалом сковорода на плиті повинна бути не більше 5 хвилин. Після чого вимикаємо конфорку і перемішуємо салат, зверху посипаємо кунжутним насінням.

Легкий салат з маринованих кабачків: апетитна закуска

Ось така смачна і нетривіальна закуска в результаті виходить!

Всім смачного і гарного настрою!

Rating
( No ratings yet )
Loading...