Легко і швидко! Готуємо домашній смачний тортик «Празький»

Смачний тортик «Празький» - рецепт приготування

Особливість цього рецепта в тому, що торт готується просто і дуже швидко, просочується також недовго.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 2 шт;
  • згущене молоко – 1 банка;
  • борошно – 130 г;
  • розпушувач – 2 ч.л;
  • какао – 30 г.

Для приготування крему необхідно:

  • яйця – 2 шт;
  • молоко – 300 мл;
  • борошно – 30 г;
  • какао – 30 г;
  • пудра цукрова – 180 г;
  • масло вершкове – 150 г.

Для декору візьміть:

  • крихта печива – 50 г;
  • шоколад чорний – 80 г.

Процес приготування торта «Празький»

Збиваємо яйця для бісквіта, змішуємо зі згущеним молоком і перемішуємо.

Борошно з’єднуємо з какао і розпушувачем, просіваємо і додаємо в масу, вимішуємо тісто, яке ділимо на 2 частини.

Форми застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Бісквіти випікаємо близько 25 хвилин при 180 градусах. Охолоджуємо і розрізаємо на 2 коржі.

Для крему з’єднуємо збиті яйця з борошном і теплим молоком і варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо.

З’єднуємо какао і пудру, розм’якшене вершкове масло і збиваємо. Змішуємо з кремом і збиваємо.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, зверху посипаємо тертим шоколадом і крихтою печива. Можна поставити на 1 годину в холодильник.

 

Rating
( No ratings yet )
Loading...