Курка в паприці у духовці. Виходить ніби з вугільного гриля і тане в роті

Просту курку з правильним підходом легко буде приготувати так, що на смак вона буде кращою за будь-який стейк. Якщо не смажити птицю, як роблять найчастіше, а приготувати в паприці з кефіром у духовці, то вийде немов із вугільного гриля: соковите м’ясо буквально тане у роті.

Інгредієнти: 2 кілограми курячих стегон, 1 велика цибулина, 8 зубчиків часнику, чайна ложка копченої паприки, 20 г солі, 2 чайні ложки італійських трав, 4 чайні ложки чорного перцю, 500 мілілітрів кефіру.

Стегенця перекладаємо в глибоку миску. Туди ж шаткуємо цибулю і видавлюємо через прес часник. Додаємо чорний перець, сіль, італійські трави, паприку. Заливаємо кефіром. Залишаємо маринуватися на 3 години у холодильнику під кришкою.

Курка в паприці у духовці. Виходить ніби з вугільного гриля і тане в роті

Потім дістаємо курку на окрему тарілку. У тому ж соусі обвалюємо нарізану часточками картоплю. Викладаємо картоплю в один шар на лист. Розкладаємо зверху курку.

Курка в паприці у духовці. Виходить ніби з вугільного гриля і тане в роті

Ставимо в духовку на 55 хвилин при 190 градусах.

Курка в паприці у духовці. Виходить ніби з вугільного гриля і тане в роті

Найсмачніше подати страву з салатом зі свіжих овочів.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...