Краще за олів’є! Швидкий салат із шпротів та консервованого горошку

У мене в коморі завжди стоїть кілька баночок консервів. Серед них обов’язково знайдеться одна-дві зі шпротами. Колись робила з ними бутерброди, а тепер готую одну ситну закуску. Салат зі шпротів та горошку не раз рятував мене.

Необхідні продукти:

  • Шпроти – 240 г
  • Горошок – 170 г
  • Яйце – 3 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Зелена цибуля – 2 шт.
  • Кріп – 0,25 пуч.
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

Відваріть картоплю в мундирі, очистіть, наріжте невеликими кубиками і пересипте в глибоку миску.

Злийте олію із шпротів, а рибки наріжте шматочками і додайте до картоплі. Туди ж всипте горошок без рідини.

Відваріть яйця, очистіть та наріжте дрібними кубиками. Відправте їх у миску до решти інгредієнтів.

Додайте свіжий огірок, нарізаний соломкою та подрібнену зелень. Посоліть салат та заправте майонезом. Добре перемішайте.

Краще за олів'є! Швидкий салат із шпротів та консервованого горошку

Якщо відварити картоплю та яйця заздалегідь, сам салат можна приготувати лише за 10 хвилин. Для мене він замінює повноцінний прийом їжі. А мій чоловік зазвичай накладає закуску зі шпротів на скибку хліба.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...