Котлети під шубою з картоплі та сиру в духовці

“Утеплені” котлети, як я їх називаю, універсальні також у тому, що до них не потрібен гарнір. Що головне, особливо витрачатися не треба.

Необхідні продукти:

  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Каррі – 0,5 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Яловичий фарш – 0,8 кг
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Твердий сир – 100 г
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – за смаком

Покроковий процес приготування:

Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Пересипте її на деко, змащене олією. Розрівняйте, посоліть і поперчіть за смаком. Яйця зваріть круто.

До фаршу додайте сіль та спеції, а також пропущений через прес часник. Перемішайте. Сформуйте котлети. У мене вийшло 8 великих виробів. Їх викладіть на цибулю.

Котлети під шубою з картоплі та сиру в духовці

Яйця очистіть та натріть на середній тертці. Викладіть поверх котлет. Наступний шар – натерта картопля, а поверх неї сир. На сир видавіть трохи майонезу.

Готуйте котлети в розігрітій до 190 ° С духовці до 40 хвилин. Готові котлети посипте нарізаною зеленню, подавайте до столу гарячими. Готово!

Котлети під шубою з картоплі та сиру в духовці

Хоч «утеплені» котлети і не вимагають гарніру, оскільки самі по собі дуже ситні, особисто я готую до них ще пюре. Не знадобиться – відправлю його на випічку.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...