Котлета по-київськи. Простий рецепт і кілька хитрощів її приготування

Був час, коли цю ресторанну страву могли повторити тільки супер-господині. Даний рецепт досить простий, і його можна повторити навіть тим, хто тільки прийшов в світ куліраніі.

Потрібні такі інгредієнти:

  • Грудка з крилом куряча – 4 шт;
  • Яйця – шт;
  • Борошно – 20 гр;
  • Масло вершкове – 4 ст.л;
  • Олія соняшникова – для смаження;
  • Сухарі для панірування – 100 гр;
  • Сіль – за потребою і смаком.

Спершу з грудки видалимо шкірку, з крила – все м’ясо, щоб стирчала тільки кістка.

Упакуємо тепер в харчову плівку або можна схитрувати, використовуючи чистий сухий пакет, і ретельно відіб’ємо молоточком.

Тепер в центр кожної відбивної викладаємо по шматочку масла, і солимо за бажанням.

Звертаємо м’ясо в рулет так, щоб кісточка стирчала.

Тепер кожен рулет спершу обваляти в борошні, потім яйці, після, – сухарях.

Прибираємо їх в морозилку на 20 хвилин.

За цей час максимально в сковорідці розігріваємо олію.

І включаємо духовку на 180 градусів.

Спершу на сковорідці з кожного боку обсмажуємо рулетики до рум’яної скоринки.

Тепер перекладаємо їх на деко, і відправляємо в духовку на 10 хвилин.

Страва, яка нічим не відрізняються від ресторанної, готова.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...