Був час, коли цю ресторанну страву могли повторити тільки супер-господині. Даний рецепт досить простий, і його можна повторити навіть тим, хто тільки прийшов в світ куліраніі.
Потрібні такі інгредієнти:
- Грудка з крилом куряча – 4 шт;
- Яйця – шт;
- Борошно – 20 гр;
- Масло вершкове – 4 ст.л;
- Олія соняшникова – для смаження;
- Сухарі для панірування – 100 гр;
- Сіль – за потребою і смаком.
Спершу з грудки видалимо шкірку, з крила – все м’ясо, щоб стирчала тільки кістка.
Упакуємо тепер в харчову плівку або можна схитрувати, використовуючи чистий сухий пакет, і ретельно відіб’ємо молоточком.
Тепер в центр кожної відбивної викладаємо по шматочку масла, і солимо за бажанням.
Звертаємо м’ясо в рулет так, щоб кісточка стирчала.
Тепер кожен рулет спершу обваляти в борошні, потім яйці, після, – сухарях.
Прибираємо їх в морозилку на 20 хвилин.
За цей час максимально в сковорідці розігріваємо олію.
І включаємо духовку на 180 градусів.
Спершу на сковорідці з кожного боку обсмажуємо рулетики до рум’яної скоринки.
Тепер перекладаємо їх на деко, і відправляємо в духовку на 10 хвилин.
Страва, яка нічим не відрізняються від ресторанної, готова.