Корисні властивості вітамінної пасти Амосова в осінньо-зимовий період

Восени люди часто страждають від вірусних інфекцій та застуди. В цей період потрібно зміцнювати імунітет організму. Для цього можна використовувати вітамінні комплекси, які продаються в аптеках, або зробити вітамінну пасту Амосова.

Ця паста уявляє собою суміш із сухофруктів, яка відрізняється великою кількістю вітамінів. Свою назву цей коктейль отримав на честь академіка, який назначав пасту своїм пацієнтам. Вона дуже добре зміцнює імунітет та позитивно впливає на загальний стан.

Інгредієнти:

  • 1 лимон;
  • 250 грамів сушеного чорносливу;
  • 250 грамів меду;
  • 250 грамів кураги;
  • 250 грамів родзинок без кісточок;
  • 250 грамів інжиру;
  • 1 склянка волоських горіхів.

Як приготувати:

  1. Сухофрукти необхідно замочити на ніч у кип’яченій воді. Зранку їх слід процідити та вимити. Коли вони висохнуть, то їх потрібно перемолоти.
  2. Лимон ошпарюється окропом, після чого нарізується скибочками. При цьому слід видалити кісточки.
  3. Мелений лимон та подрібнені горіхи потрібно змішати з сухофруктами.
  4. Суміш заливається медом та перемішується.
  5. Пасту перекласти в банку та розмістити у холодильнику.

Вживати пасту потрібно на голодний шлунок та перед прийманням їжі по 1 столовій ложці. Для дітей норма – по 1 ч. л. два рази на день.

Для того, щоб ефект був максимальним, рекомендується вживати пасту Амосова на протязі 1 місяця або довше.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...