Класичний рецепт: салат із печінки тріски з маринованими огірками

Нещодавно в гостях мені запропонували скуштувати салат із печінки тріски. Безумовно, смак цієї закуски знайомий кожному з дитинства. Рибний салат займав почесне місце на святковому столі поряд з олів’є, крабовим, мімозою та оселедцем під шубою. Пам’ятаєте?

Сучасна інтерпретація знаменитої страви хоч і була смачною, але все-таки не зрівняється із традиційним варіантом. Не дарма ж рецепт салату з печінки тріски тривалий час був незмінним, а господині знали напам’ять усі пропорції інгредієнтів. Ділюсь із тими, хто забув!

Необхідні продукти:

  • Печінка тріски – 235 г
  • Мариновані огірки – 150 г
  • Яйце – 4 шт.
  • Консервований горошок – 350 г
  • Зелень – 1 пучок
  • Майонез – 2 ст. л.

Покроковий процес приготування:

Викладіть печінку тріски на тарілку, попередньо зливши олію, наріжте кубиками.

Відварені круто яйця, мариновані огірки наріжте дрібними кубиками, зелену цибулю посічіть.

З’єднайте підготовлені інгредієнти, додайте консервований горошок та майонез, перемішайте.

Класичний рецепт: салат із печінки тріски з маринованими огірками

Класичний салат з печінки тріски прикрасить будь-який стіл. Крім того, тепер не потрібно стояти у черзі за консервами та віддавати за них багато грошей. Цю закуску можна собі дозволити і у будній день! Обіцяю, смак відразу поверне вас у дитинство!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...