Хрусткі мариновані рулетики з кабачків

Мама переконала мене, що заради такої смачної страви на столі лінуватися і бажання не виникне. Мариновані кабачки безсумнівно звернуть на себе увагу ваших гостей. Яскрава закуска з’їдається першою!

Інгредієнти (на 2 банки по 1 л)

  • Кабачок – 2 шт .;
  • Цукіні – 2 шт .;
  • Морква – 1 шт .;
  • Кріп – 1 пучок;
  • Часник – 6 зубчиків;
  • Оцет 9% -ний – 100 мл .;
  • Вода – 1 л .;
  • Сіль – 1 ст.л .;
  • Цукор – 2 ст.л.

Хрусткі мариновані рулетики з кабачків

Якщо у вас є слайсер, то краще використовувати його для тонкої нарізки кабачків і цукіні на смужки.

Хрусткі мариновані рулетики з кабачків

Моркву тремо по-корейськи, але це на ваш розсуд. Кріп необхідно грубо нарізати, а потім відправити в банки моркву, зелень і в кожну з них покласти по 3 зубчики часнику.

Хрусткі мариновані рулетики з кабачків

На смужки нарізаємо перець, а потім беремо кожну смужку кабачка і цукіні і обертаємо перець так, щоб він опинився всередині рулетиків. Опускаємо їх акуратно в банки.

Хрусткі мариновані рулетики з кабачків

Заливаємо банки маринадом: воду кип’ятимо з цукром, він повинен повністю розчинитися. Накриваємо кришками і стерилізуємо на водяній бані близько 30 хвилин.

Хрусткі мариновані рулетики з кабачків

Потім в кожну банку вливаємо по 50 мл оцту, закатуємо і перевертаємо. Потрібно добре укутати банки і залишити їх. В ідеалі – на добу.

Готові рулетики виходять красивими і смачними. А що ще потрібно господиням?

Хрусткі мариновані рулетики з кабачків

Ставте на стіл хрусткі рулетики і радуйте своїх гостей! Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...