Хрусткі і соковиті. Секрет приготування чебуреків

У національній кухні кожного народу є дуже популярні і смачні страви, такі як чебуреки. Звичайно при приготуванні є свої особливості. Ми вам розповімо, як приготувати чебуреки за дуже смачним рецептом.

Отже, що нам знадобиться?

Для тіста:

  • Борошно вищого сорту – 4 склянки;
  • Вода очищена – 2 склянки;
  • Сіль – одна чайна ложка;

Для начинки:

  • свіжий фарш – 300 грам;
  • сало – 50 грам;
  • часник – 2 зубчики:
  • сіль і мелений перець за смаком;

Для смаження:

  • 3 склянки соняшникової олії.

Як приготувати?

Просіваємо борошно в окрему миску. В кип’ятку розчиняємо сіль і вливаємо його в борошно. Замішуємо туге і еластичне тісто, потім поміщаємо його в целофан і залишаємо відпочивати на 30 хвилин.

Беремося готувати фарш. Промиваємо шматок м’яса під проточною водою, і позбавляємося від зайвої води, просушуючи його рушником. Дрібно нарізаємо і пропускаємо через м’ясорубку двічі, потім пропускаємо сало. Гарненько перемішуємо фарш і обсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю олії. Потім подрібнюємо часник і додаємо в обсмажений фарш. Після додаємо сіль і перець за смаком.

Тісто ділимо на невеликі шматочки, як для пиріжків і тонко розкатуємо товщиною 2 міліметри. Потім на кожне коло укладаємо фарш, защипуємо краї, обрізаємо зайве тісто і обсмажуємо у фритюрниці або каструлі з великою кількістю олії.

Хрусткі і соковиті. Секрет приготування чебуреків

Чебуреки подаємо в гарячому вигляді до столу. Дуже соковиті і хрусткі чебуреки стануть вашим фаворитом.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...