Хрустка капуста в банці за добу. Смачна, соковита і швидко робиться

Яка ж вона все таки класна ця капусточка. Всього добу і можна хрумкати і з молодою картоплею. Швидко записуйте рецепт і пробуйте.

Інгредієнти:

  • 2 кг капусти
  • 400 гр моркви
  • 2 зубчики часнику

Для маринаду:

  • 150 мл соняшникової олії
  • 75 мл 9% оцту
  • 100 гр цукру
  • 2 ст.л. солі
  • 3 лаврових листочка
  • 5 шт чорного переця горошком
  • 0,5 л води

Покроковий процес приготування:

Шаткуємо тоненько овочі. Додаємо подрібнений часничок. І втрамбовуємо в 3-х літрову банку.

Все для маринаду (крім оцту) змішуємо в окремій посудині, доводимо до кипіння і даємо прокипіти пару хвилин. Після охолоджуємо, додаємо оцет і заливаємо в банку.

І через добу (при кімнатній температурі) пригощаємося. А можна навіть з вечора зробити, а вранці вже пробувати. Зберігати в холодильнику.

Обожнюю її. Смачна, соковита і швидко робиться. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...