Хрумкі вафельні батончики без цукру

Домашні цукерки можна приготувати без цукру. Його легко замінює мед. Спробувала додати до десерту фруктовий сироп, він чудово підкреслив смак ягід. А головне, що впоратися можна за 10 хвилин: змішала та заморозила.

Необхідні продукти:

  • Сир маскарпоне – 250 г
  • Мед – 50 г
  • Малина – 100 г
  • Вафельні коржі – 4 шт.
  • Молочний шоколад – 150 г
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.

Покроковий процес приготування:

Додайте в маскарпоне мед або інший підсолоджувач і збийте міксером до одержання густого крему.

Хрумкі вафельні батончики без цукру

Помийте та обсушіть малину, додайте до сирної маси та перемішайте силіконовою лопаткою.

Хрумкі вафельні батончики без цукру

Змастіть вафельні коржі одержаним кремом, складаючи їх один на одного. Останній лист змащувати не потрібно. Замотайте в плівку і приберіть в морозилку на 2-3 години.

Хрумкі вафельні батончики без цукру

Розтопіть шоколад на водяній бані і змішайте з соняшниковою олією без запаху.

Хрумкі вафельні батончики без цукру

Розріжте вафельний торт на прямокутні батончики. Обвалюйте шматочки десерту в шоколаді, викладіть на дошку і відправте в холодильник до застигання глазурі.

Хрумкі вафельні батончики без цукру

Домашні ласощі готові! Батончики з сирно-ягідною начинкою переплюнули решту цукерок. Мої діти тепер лише їх і їдять. До речі, замість шоколадної глазурі можете посипати десерт кокосовою стружкою чи горіхами. А ще краще створити мікс та доповнити іншими домашніми цукерками.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...