Хрумкі та ніжні рогалики з безе

Пісочне тісто – чудова основа для пирогів, печива та рогаликів. Воно ніжне, розсипчасте, з ним легко працювати навіть дитині. Запропонуйте своїм дітям провести час разом з вами на кухні і напечіть ціле деко домашніх солодощів. А я із задоволенням поділюся простим рецептом випічки. Сьогодні до чаю у нас рогалики з безе.

Необхідні продукти:

  • Вершкове масло – 200 г
  • Пшеничне борошно – 2 склянки
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 0,5 склянки
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 склянка
  • Ванілін – за смаком
  • Цукрова пудра – за смаком

Покроковий процес приготування:

Вершкове масло добре охолодіть, потім натріть на тертці і змішайте з борошном, додайте лимонний сік, сметану і жовтки. Скачайте тісто у кулю, відправте в холодильник на 1–2 години.

Хрумкі та ніжні рогалики з безе

Охолоджені білки збийте із цукром та ваніліном. Тісто розділіть на 3 частини, розкачайте кожну та змастіть білковим кремом.

Хрумкі та ніжні рогалики з безе

Розділіть пласти тіста на сектори трикутної форми. Сформуйте рогалики, скачуючи трикутники від широкого краю до гострого кута.

Хрумкі та ніжні рогалики з безе

Викладіть рогалики на застелений пергаментом лист і випікайте при 180 градусах до золотистого кольору. Охолоділі вироби посипте цукровою пудрою.

Хрумкі та ніжні рогалики з безе

Якщо в начинку додати трохи подрібнених волоських горіхів, вийде випічка на кшталт київського торта. Сподіваюся, ви скористаєтеся моїм рецептом! Щоб не втратити його на просторах Мережі, просто збережіть його в закладках.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...