Капустяні рулетики з сиром – соковиті, м’які і низькокалорійні

Капустяні рулетики з сиром - рецепт приготування

Капустяні рулетики з сиром можна сміливо приготувати в тому випадку, якщо цікавлять страви низькокалорійні. Виходять вони дуже соковитими, м’якими і смачними. Подавати їх сміливо можна до столу зі сметаною або ж просто так.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна або свіжа – 150 г.
  • Сир твердий (той, який подобається вам найбільше до смаку) – 50 г.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль – 1 дрібка.
  • Борошно вищого сорту – 2-3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 50 мл.

Як приготувати капустяні рулетики з сиром:

1. З капусти зніміть верхні листки, вимийте її. Наріжте її довільними шматками або наріжте соломкою.

2. У кухлику доведіть до кипіння воду, викладіть капусту і варіть її до м’якості. Якщо для рецепта взята молода капуста, тоді варити її слід не довго.

3. У миску вбийте куряче яйце, додайте сіль і борошно.

4. Викладіть варену капусту.

5. Тепер за допомогою блендера зробіть так, щоб маса стала однорідною.

6. На сковороді розігріти олію. Столовою ложкою викладіть капустяну масу. Розмір коржів визначте самостійно, чим вони більші, тим відповідно і рулети будуть більшими. Смажте коржі на помірному вогні по 1 хвилині з кожної сторони.

7. На великій тертці натріть твердий сир. Воскові краї обов’язково попередньо зріжте гострим ножем. 8. Викладіть на гарячий капустяний корж трохи натертого твердого сиру.

9. Скрутіть корж в рулет. Таким чином сформуйте всі рулетики.

10. Викладіть їх на тарілку, зверху можете викласти подрібнену зелень. Подавайте капустяні рулетики з сиром до столу відразу ж. Хоча вони дуже смачні і в холодному вигляді.

Rating
( No ratings yet )
Loading...