Капусту не смажу і не тушу. А готую інакше. Виходить смачніше, швидше і простіше

Готовий гарнір з капусти, приготований за цим рецептом прекрасно буде поєднуватися з будь-якими курячими, м’ясними або рибними стравами.

Інгредієнти

  • Капустина середнього розміру – приблизно з один кілограм;
  • Цибулина – 1 велика штука;
  • Приправи та спеції – на свій смак;
  • Олія – 2 – 3 столові ложки;
  • Сіль за смаком.

Покроковий процес приготування

Включити духовку, вона повинна бути розігріта.

1. Тепер потрібно позбавити качан від всіх неналежної якості листочків, а потім нашаткувати капусту будь-яким методом. Качан вирізати.

2. Цибулину очистити і нашаткувати подрібніше.

3. Порізану капусту перекласти у форму для запікання.

4. Зверху посипати цибулькою, потім посолити, додати спеції (можна і без них).

5. Полити соняшниковою олією і перемішати.

Капусту не смажу і не тушу. А готую інакше. Виходить смачніше, швидше і простіше

6. Поставити духову шафу і забути про капусту на 35-40 хвилин при температурі 180 * С.

7. Після 20 хвилин приготування, дістати з духовки капусту і перемішати. Це не дасть страві підгоріти і вона буде готуватись рівномірно.

Через 40 хвилин капуста готова.

Капусту не смажу і не тушу. А готую інакше. Виходить смачніше, швидше і простіше

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...