Кабачки зникають супер швидко! Не встигаю готувати таку смакоту

Що може бути краще кабачків, в клярі запечених і присмачених з допомогою зелені і спецій? Цю смакоту зазвичай подають не тільки вдома, а й на природі під час відпочинку.

Для цього вам треба запастися такими продуктами:

  • Один кабачок;
  • Борошно – в кількості трьох столових ложок;
  • Яєць візьміть дві штуки;
  • Сметани вистачить три столових ложки;
  • Солі з перцем, спеціями і кропом – як бажаєте.

Покроковий процес приготування:

1. З кабачків виберіть той, який наймолодший. Адже його насіння – м’які, ніжні і вам не треба буде їх видаляти.

2. З обох сторін посоліть кабачок. Залиште на час.

3. Тепер беремо в обіг укропчик, дрібненько його нарізаємо. Потім треба додати до нього сметану, яйця і борошно. Постарайтеся зробити кляр погустіше.

4. Зараз потрібно прибрати з кабачка зайву вологу. Для цього нарізані кружечки промокніть паперовим рушником.

5. Трохи олії треба на сковорідці розігріти.

6. Умочіть в борошно кабачкові кружки, кляром змочіть і на сковорідку кладіть.

7. З одного, потім з іншого боку їх смажте і потім на тарілку викладіть.

Вони цілком готові і дуже смачні. Однак можна цей ефект посилити. Зробіть соус сметанний з додаванням подрібленого часнику.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...