Цей рецепт швидкої вечері передбачає використання двох кабачків, двох помідорів і домашній соусу. Страва володіє прекрасним ароматом, ніжністю та дивовижною легкістю. Крім того, кабачки – той чарівний овоч, який можна їсти, не переживаючи за свою талію. А за цим рецептом вони готуються в духовці, що теж величезний плюс: вони зберігають максимум вітамінів і корисних речовин.
Інгредієнти
- Кабачок – 2 шт.
- Помідор – 2 шт.
- Соняшникова олія – за смаком
- Йогурт – 160 г
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) – за смаком
- Кріп – за смаком
- Часник – 2 зуб.
- Твердий сир – 100 г
Підготуйте овочі для запікання: вимийте їх і наріжте товстими кружечками.
Нагрійте духовку до 200 градусів. Деко застеліть пергаментом, змастіть його соняшниковою олією.
Викладіть кабачки, повністю заповнивши деко. На кожен кружечок кабачка покладіть колечко помідора.
У невеликій ємності змішайте йогурт, сіль, перець, подрібнений кріп, видавлений часник і тертий сир. Ретельно перемішайте.
Викладіть по ложці соусу поверх помідорів і рівномірно розподіліть його по всій поверхні.
Випікайте 30 хвилин.
Сподіваюся, що цей рецепт легкого вечері на швидку руку займе особливе місце у вашій скарбничці страв з кабачка. Смачного!