Кабачки, запечені в духовці з помідорами

Цей рецепт швидкої вечері передбачає використання двох кабачків, двох помідорів і домашній соусу. Страва володіє прекрасним ароматом, ніжністю та дивовижною легкістю. Крім того, кабачки – той чарівний овоч, який можна їсти, не переживаючи за свою талію. А за цим рецептом вони готуються в духовці, що теж величезний плюс: вони зберігають максимум вітамінів і корисних речовин.

Інгредієнти

  • Кабачок – 2 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Соняшникова олія – за смаком
  • Йогурт – 160 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Часник – 2 зуб.
  • Твердий сир – 100 г

Підготуйте овочі для запікання: вимийте їх і наріжте товстими кружечками.

Нагрійте духовку до 200 градусів. Деко застеліть пергаментом, змастіть його соняшниковою олією.

Викладіть кабачки, повністю заповнивши деко. На кожен кружечок кабачка покладіть колечко помідора.

Кабачки, запечені в духовці з помідорами

У невеликій ємності змішайте йогурт, сіль, перець, подрібнений кріп, видавлений часник і тертий сир. Ретельно перемішайте.

Викладіть по ложці соусу поверх помідорів і рівномірно розподіліть його по всій поверхні.

Кабачки, запечені в духовці з помідорами

Випікайте 30 хвилин.

Кабачки, запечені в духовці з помідорами

Сподіваюся, що цей рецепт легкого вечері на швидку руку займе особливе місце у вашій скарбничці страв з кабачка. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...