Кабачки за рецептом дідуся. Заміна м’ясним стравам

Запечені кабачки з сиром та зеленню. Страва виходить легкою, свіжою, соковитою і дуже смачною. Чудово поєднується з будь-якими гарнірами та м’ясними, рибними закусками, намазками та пастами.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт.;
  • сіль, перець, спеції;
  • сир твердий, 100 г;
  • зелень чи сухі трави, паприка;
  • яйця, 4 шт.;
  • сухарі панірувальні, 100 г;
  • борошно, 50 г

Процес приготування

По кабачках виделкою робимо борозни, щоб шкірка при готуванні стала м’якою і добре просочувалась спеціями.

Кабачки за рецептом дідуся. Заміна м'ясним стравам

Нарізаємо кабачки вздовж, складаємо в ємність, солимо та перчимо. Всипаємо різні спеції на смак, перемішуємо і маринує 10 – 15 хвилин.

Кабачки за рецептом дідуся. Заміна м'ясним стравам

Сир натираємо на середній тертці, змішуємо з яйцями, сіллю, спеціями, паприкою.

Сухарі панірувальні змішуємо з борошном.

Обвалюємо кожну смужку кабачка в цій суміші, потім опускаємо в сирно-яєчну масу і викладаємо в розігріту олію в сковороді.

Кабачки за рецептом дідуся. Заміна м'ясним стравам

Обсмажуємо із двох сторін до рум’яності на невеликому вогні. Накриваємо кришкою та притушковуємо 5 хвилин.

Кабачки за рецептом дідуся. Заміна м'ясним стравам

Подавати таку страву можна з різними соусами. Якщо є час та бажання, натріть плавлений сир, часник, додайте кріп та майонез. Така намазка чудово поєднується з такими кабачками.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...