Кабачки з фаршем і помідорами в духовці, без шкоди для фігури

Ми вам розповімо рецепт кабачків, який анітрохи не зашкодить вашій фігурі. Незрівнянні кабачки, стануть фаворитом у вашій кулінарній книзі.

Нам знадобиться:

  • Кабачок – (середніх розмірів) – 1 шт;
  • Фарш – (можна змішаний, яловичина + куряче м’ясо, яловичина + не жирне м’ясо свинини) – 300 грам;
  • Помідори – (бажано рожевий сорт) – 3 шт;
  • Сметана – (не жирна) – 2 столові ложки;
  • Сир – 150 грам;
  • Сіль за смаком;
  • Сушена зелень – за смаком;

Як приготувати кабачки?

Кабачок промиваємо під проточною водою і обсушуємо рушником. Потім ріжемо його на кружечки шириною 1 см і викладаємо їх на застелене деко пергаментом. Потім солимо і присипаємо їх сушеною зеленню. Зверху кожного кабачка викладаємо фарш і прикриваємо кружечком помідора.

Далі змащуємо верх помідора сметаною і відправляємо все запікатися при температурі 180 градусів в духову шафу на половину години. За п’ять хвилин до готовності присипаємо кабачки тертим сиром.

Шалено смачні кабачки стануть по-справжньому літньою овочевою стравою в вашому домі. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...