Кабачки смачніші за м’ясо. На початку обсмажую, а потім мариную: простий і швидкий рецепт

Обсмажені, а потім мариновані кабачки виходять настільки смачними, що насправді ця страва замінить м’ясну закуску. Чудово поєднується з будь-якими гарнірами.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 3 шт.;
  • яйця, 3 шт.;
  • борошно, 3 ст.л;
  • крохмаль кукурудзяний, 2 ст.л;
  • часник, 1 – 2 зуб.;
  • соєвий соус, 100 мл;
  • кунжут, 2 ст.л.

Процес приготування

Кукурудзяний крохмаль ви можете замінити і картопляним.

Кабачки за допомогою вилки дряпаємо – робимо смужки, щоб шкірка при обсмажуванні теж ставала м’якою.

Кабачки смачніші за м'ясо. На початку обсмажую, а потім мариную: простий і швидкий рецепт

Нарізаємо кабачки кружечками із товщиною до 55 мм і потім перерізаємо на дві частини.

Укладаємо кабачки в пакет, насипаємо крохмаль і борошно, перетрушуємо, щоб сухі інгредієнти добре обволокли шматочки кабачків.

Яйця перебиваємо з сіллю та перцем, ароматними травами та іншими спеціями.

Висипаємо кабачки у яєчну масу, перемішуємо.

Кабачки смачніші за м'ясо. На початку обсмажую, а потім мариную: простий і швидкий рецепт

Обсмажуємо кабачки на сковороді в олії до рум’яності з усіх боків.

Кабачки смачніші за м'ясо. На початку обсмажую, а потім мариную: простий і швидкий рецепт

Охолоджуємо кабачки і складаємо у ємність.

Додаємо до них тертий часник, вливаємо соєвий соус і всипаємо кунжут. Добре перемішуємо та маринуємо від 30 хвилин до 1 години.

Кабачки смачніші за м'ясо. На початку обсмажую, а потім мариную: простий і швидкий рецепт

Ідеальна страва, розкішна закуска, з легким, пікантним смаком та апетитним часниковим ароматом.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...