Обсмажені, а потім мариновані кабачки виходять настільки смачними, що насправді ця страва замінить м’ясну закуску. Чудово поєднується з будь-якими гарнірами.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 3 шт.;
- яйця, 3 шт.;
- борошно, 3 ст.л;
- крохмаль кукурудзяний, 2 ст.л;
- часник, 1 – 2 зуб.;
- соєвий соус, 100 мл;
- кунжут, 2 ст.л.
Процес приготування
Кукурудзяний крохмаль ви можете замінити і картопляним.
Кабачки за допомогою вилки дряпаємо – робимо смужки, щоб шкірка при обсмажуванні теж ставала м’якою.
Нарізаємо кабачки кружечками із товщиною до 55 мм і потім перерізаємо на дві частини.
Укладаємо кабачки в пакет, насипаємо крохмаль і борошно, перетрушуємо, щоб сухі інгредієнти добре обволокли шматочки кабачків.
Яйця перебиваємо з сіллю та перцем, ароматними травами та іншими спеціями.
Висипаємо кабачки у яєчну масу, перемішуємо.
Обсмажуємо кабачки на сковороді в олії до рум’яності з усіх боків.
Охолоджуємо кабачки і складаємо у ємність.
Додаємо до них тертий часник, вливаємо соєвий соус і всипаємо кунжут. Добре перемішуємо та маринуємо від 30 хвилин до 1 години.
Ідеальна страва, розкішна закуска, з легким, пікантним смаком та апетитним часниковим ароматом.