Кабачки кружечками з м’ясним фаршем, запечені в духовці: буде смачно

Кабачки кружечками з м'ясним фаршем - рецепт приготування

Сам по собі цей овоч готується швидко, він низькокалорійний і дуже корисний для здоров’я. Урізноманітнити смакову гаму овоча допоможуть начинки з самих різних продуктів: м’яса, курки, риби, овочів, круп, грибів.

Уявляєте, можна їх фарширувати хоч кожен день, якщо кожен раз міняти начинку і подачу. І ніколи вони не набриднуть. У мене залишився курячий фарш від котлеток, і я його вирішила застосувати. Начинила колечка кабачків, зверху поклала скибочки помідорів, а потім зверху посипала сумішшю сиру, часнику і майонезу. Поки все запікалося, аромат на кухні стояв такий, що просто неможливо було дочекатися, коли ж все запечеться. Як бачите, все просто! А зараз опишу докладно весь процес.

Необхідні інгредієнти

  • 1 великий кабачок,
  • курячий або будь-який інший м’ясний фарш – 500 г,
  • свіжі помідори – 3-4 шт.,
  • сир – 50-100 г,
  • 2-3 зубчики часнику,
  • майонез – 150-200 г.

Як приготувати кабачки кружечками з м’ясним фаршем

Овоч нарізаємо кружечками завтовшки 1,5-2 см. Вирізуємо з них серцевину з насінням, виходять ось такі кружечки. Деко застеляємо пергаментним папером для запікання і розкладаємо підготовлені кружечки.

Середину кружечків заповнюємо м’ясною начинкою, верхній шар повинен бути на одному рівні з краями кружечків.

Зверху на кожен кабачок кладемо по кружечку помідорів.

Натираємо на середній або дрібній тертці сир, додаємо майонез і пропущений через прес часник, все перемішуємо. На кожен помідор ложкою накладаємо сиро-часникову суміш.

І ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Готові запечені кабачки виглядають дуже апетитно, а аромат від них просто супер. Спробуйте!

Rating
( No ratings yet )
Loading...