Кабачки, готую вже тиждень. Смачний рецепт з кабачків і фаршу

Кабачкові рулетики з начинкою із м’ясного фаршу, запечені у духовці. Це просто, швидко та дуже смачно. Відмінна, дуже легка, але ситна вечеря.

Необхідні продукти:

  • кабачки, 3-4 шт.;
  • морква та цибуля по 1 шт;
  • фарш, 500 г;
  • рис, 0,5 склянки;
  • сіль, перець, спеції;
  • сметана та кетчуп по 150 г;
  • вода, 1 горнятко.

Покроковий процес приготування:

Кабачки вибирайте великі, щоб смужки для рулетів ви отримали великі і довгі.

За допомогою овочечистки або шатківниці нарізаємо кабачки на смужки.

Фарш беріть будь-який на свій смак і змішуємо з сирим рисом, тушкованими овочами – цибуля і морква, різними спеціями на ваш смак. Соліть і перчіть. Масу добре вимішуємо руками до однорідності.

На кожну смужку кабачка викладаємо начинку та згортаємо трубочки, складаємо у форму для запікання.

Кабачки, готую вже тиждень. Смачний рецепт з кабачків і фаршу

Для заливки змішуємо воду, сметану та кетчуп, спеції, сіль, ароматні трави та зелень. Соус ви можете робити на свій смак і використовувати вершки, томатну пасту та інші продукти. Також можна зробити підливу із овочами, як ви це робите для голубців.

Заливаємо соусом кабачки у формі.

Кабачки, готую вже тиждень. Смачний рецепт з кабачків і фаршу

Запікаємо при 190 градусах близько 1 години, але дивіться по своїй духовці.

Кабачки, готую вже тиждень. Смачний рецепт з кабачків і фаршу

Такі кабачки виходять дуже ніжними, ароматними, ситними і чудово доповнюють гарніри з молодої картоплі – запеченої чи відвареної.

Відео рецепт

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...