Кабачковий торт з сиром та часником

Кабачковий торт виходить легким, ніжним і смачним. Він відмінно підійде для будь-якого торжества. Для начинки можна використовувати помідори, шинку, однак, я з вами поділюся саме класичним рецептом.

Необхідні продукти:

  • великий кабачок – 1 штука;
  • борошно пшеничне – 250 грам;
  • курячі яйця – 3 штуки;
  • соняшникова олія – 3 ст. ложки;
  • майонез – 3 ст. ложки;
  • сир – 200 грам;
  • часник – 2 зубчики;
  • сіль за смаком.

Очистіть кабачок від шкірки і видаліть з нього насіння. Вага очищеного кабачка не повинна бути менше одного кілограма.

Кабачковий торт з сиром та часником

Натріть кабачок на дрібній тертці, додайте до нього сіль і залиште приблизно на 10-15 хвилин.

Кабачковий торт з сиром та часником

За цей час кабачок виділить сік, який ви повинні злити.

У кабачкову масу додайте курячі яйця, борошно і олію. У вас вийде досить рідке тісто. Натріть до кабачків і часник.

Розігрійте сковороду, змастіть її олією. Почніть викладати кабачкову масу середнім шаром.

Кабачковий торт з сиром та часником

Перевертайте млинець з кабачка тільки в тому випадку, якщо переконайтеся, що він добре підрум’яниться. Це дозволить зберегти млинець цілим. Випікайте основу для кабачкової торта до тих пір, поки у вас не закінчиться тісто.

Натріть на великій тертці сир, змішайте його з майонезом.

Змастіть сирною масою кожен млинець і викладіть їх один на одного.

Поставте кабачковий торт в холодильник на пару годин. За цей час він встигне просочитися. Можете прикрасити торт зверху на свій розсуд.

Кабачковий торт навіть через кілька годин залишається дуже соковитим. Він відмінно поєднується з сиром. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...