Кабачкові палички в паніровці: з’їдаються, не встигнувши охолонути

Кабачкові палички в паніровці! Приготуємо на перекус для всієї родини хрусткі і смачні кабачкові палички в паніровці.

Необхідні продукти:

  • один кабачок середнього розміру або ж два маленьких
  • по дві столові ложки борошна і панірувальних сухарів
  • тридцять грамів сиру
  • одне яйце середнього розміру
  • сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

Почати потрібно з панірування. Сир натерти на дрібній тертці.

Панірувальні сухарі викласти в окрему миску.

Туди ж відправити натертий сир і все добре перемішати.

Яйце збити вилочкою в окремій тарілочці з дрібкою солі.

А тепер треба приступити до приготування самих кабачків. Кабачки добре помити. Так як вони зараз молоді, то очищати не потрібно.

Кабачкові палички в паніровці: з'їдаються, не встигнувши охолонути

Порізати кабачки поперек приблизно на три рівні частини. Кожну частину розділити на брусочки довжиною в десять сантиметрів.

Покласти кабачкові брусочки в окрему миску, посолити і відкласти на деякий час.

У сковорідку влити олію, поставити на вогонь і розігріти її.

Все кабачкові палички обваляти спочатку в борошні, потім занурити в яйце, після обваляти з усіх боків в паніровці.

Знизити вогонь під сковорідкою і по партіях відправляти туди кабачкові палички. Палички потрібно обсмажити до рум’яної скоринки з усіх боків.

Готові кабачкові палички викласти зі сковорідки на паперові рушники і дати стекти зайвому жиру.

Кабачкові палички в паніровці: з'їдаються, не встигнувши охолонути

Все, наші хрусткі і смачні кабачкові палички готові. Покладіть їх в плоску красиву тарілочку. Їх можна подати на стіл зі сметаною, з часниковим або ж томатним соусом. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...