Якщо ви хочете, щоб на вашому столі з’явилися смачні, ароматні млинці, зверніть увагу на цей кращий рецепт дріжджових млинців. Ваші близькі гідно оцінять ваші старання.
Для приготування дріжджових млинців нам знадобляться такі інгредієнти:
- Вода – 700 мл
- Борошно – 350 грамів
- Яєчний жовток – 2 штуки
- Манна крупа – 150 грамів
- Цукор – 2 чайна ложка
- Соняшникова олія – 3 столові ложки
- Дріжджі – половина чайної ложки
- Розпушувач – половина чайної ложки
- Сіль – дрібка
В глибоку миску висипаємо борошно, манну крупу, цукор, дріжджі і розпушувач. Додаємо яєчні жовтки і соняшникову олію, поступово вливаємо теплу воду і гарненько перемішуємо.
Далі тісто необхідно залишити в теплому місці на 1 годину. Далі смажимо млинці на розпеченій сковороді з обох сторін на повільному вогні.
Готові млинці можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді зі сметаною, медом, варенням, вершковим маслом або шоколадною масою.