Якщо котлети, то тільки такі. Печінково-картопляні котлети – ідеальний варіант для сімейної вечері

Печінково-картопляні котлети прекрасна альтернатива класичним, коли дуже хочеться якось урізноманітнити традиційну страву. Нічого складного немає, в їх склад входять лише доступні і прості інгредієнти. Вони припадуть до смаку як дорослим, так і дітям. Спробуйте приготувати їх і ви ні крапельки не пошкодуєте.

Необхідні інгредієнти:

  • Відварена картопля – 600 грамів
  • Печінка (будь-яка) – 300 грамів
  • Цибуля – 1 штука
  • Панірувальні сухарі – 4-5 столових ложок
  • Часник – 2 зубчики
  • Яйце – 1 штука
  • Борошно – 5-6 столових ложок
  • Сіль, перець – за смаком
  • Соняшникова олія – 3-4 столових ложок

Покроковий процес приготування

Картоплю відварити і натерти на тертці. Печінку, часник і цибулю пропустити через м’ясорубку, додати картоплю і панірувальні сухарі. Всі інгредієнти ретельно перемішати, додати яйце, сіль, перець і ще раз перемішати. Якщо тісто вийшло рідким, то можна додати трохи борошна.

Якщо котлети, то тільки такі. Печінково-картопляні котлети - ідеальний варіант для сімейної вечері

У сковорідці нагріти олію. З маси сформувати котлети, вкачати в борошні або в панірувальних сухарях і смажити на середньому вогні по 1-1,5 хвилини з кожного боку. Далі вогонь зменшити, накриваємо кришкою і готуємо ще 7-8 хвилин.

Якщо котлети, то тільки такі. Печінково-картопляні котлети - ідеальний варіант для сімейної вечері

Печінково-картопляні котлети готові! Як гарнір можна подавати абсолютно все: пюре, гречку, макарони, рис.

Якщо котлети, то тільки такі. Печінково-картопляні котлети - ідеальний варіант для сімейної вечері

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...