Якщо до сковороди все прилипає, не поспішайте її викидати

Згодом антипригарний шар зникає, і до сковороди починає прилипати буквально все. Неможливо посмажити ні яєчню, ні оладки, ні картоплю. Один простий лайфхак який допоможе відновити антипригарний шар!

Якщо до сковороди все прилипає, не поспішайте її викидати

Перш за все, чисту сковорідку потрібно прожарити на невеликому вогні з великою сіллю протягом 20 хвилин, постійно помішуючи. Потім сковорідку промити під проточною водою, не витираючи. На вилку намотати марлю, змочену олією, і протерти сковорідку. Залишки олії витираємо серветкою.

Якщо до сковороди все прилипає, не поспішайте її викидати

Тепер наливаємо досить багато олії, нагріваємо протягом 3 хвилин.

Якщо до сковороди все прилипає, не поспішайте її викидати

Надлишки олії прибираємо серветкою ще раз.

Якщо до сковороди все прилипає, не поспішайте її викидати

Після цих процедур на сковорідці можна смажити все, що завгодно! Новий антипригарний шар протримається досить довго. А як тільки ви помітите, що до сковороди знову почало все прилипати – просто повторіть нескладну процедуру з сіллю і олією.

Якщо до сковороди все прилипає, не поспішайте її викидати

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...