Як зробити квашену капусту, яку можна буде їсти вже через добу

Нижче пропонується заквасити капусту, яка матиме чудовий смак. Куштувати її можна буде вже через 24 години. Ця закуска стане однією з найсмачніших страв на столі.

Інгредієнти:

  • капуста;
  • морква;
  • мед;
  • сіль;
  • вода.

Як приготувати:

Капусту потрібно тонко нашаткувати.

Морква натирається за допомогою тертки з великими отворами.

Овочі потрібно перемішати та щільно скласти у банку.

Потім у банку наливається холодна кип’ячена вода. Вода буде потроху всмоктуватися в овочі. Тому через деякий час її потрібно буде долити.

Коли вода більше не буде всмоктуватися, необхідно зверху покласти сіль (30 грамів) та мед (30 грамів).

Банку рекомендується розмістити у глибокому посуді, щоб стікав сік.

Через 24 години капуста буде готовою до вживання.

За смаком можна додати олію або цибулю перед тим, як ставити страву на стіл. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...