Як з користю застосовувати розсіл, який залишився від солінь

Не поспішайте виливати розсіл, який залишається після споживання консервації. Його можна застосовувати у різних цілях. Наприклад, в огірковому розсолі міститься велика кількість вітамінів та мікроелементів. Тому його можна використовувати у кулінарних цілях.

  1. Приготування м’яса

Якщо м’ясо обробити маринадом, який приготований з розсолу, то воно стане дуже смачним та ніжним. Готувати такий маринад можна для будь-якого м’яса, у тому числі кролика та індика. При цьому неймовірний смак м’яса буде гарантовано незалежно від способу готування маринаду.

  1. Маринування

За допомогою розсолу можна маринувати різноманітні овочі. Для цього вони чистяться, миються, нарізуються та заливаються розсолом. Далі помістити овочі у холодильник на 2 дні. Смачна закуска готова до споживання.

  1. Приготування маринадів

З розсолу можна готувати різноманітні маринади. Також можна приготувати оригінальну закуску, яка сподобається усім. Для цього у розсіл слід помістити яйця та додати спеції.

  1. Приготування картоплі

Рекомендується відварити у розсолі картоплю. Ця страва має неймовірний смак та аромат. А якщо ви любите готувати картоплю фрі, то перед тим, як смажити, її необхідно замочити у розсолі.

  1. Приготування смачного хліба

Випічка, млинці, вареники також набудуть оригінального смаку, якщо готувати їх за допомогою розсолу. Неймовірно ароматним буде хліб на розсолі.

  1. Закуска для намазування на хліб

Вершкове масло потрібно змішати зі спеціями та розсолом. Потім суміш збивається за допомогою міксера та ставиться у холодильну камеру. Смачна закуска для приготування бутербродів готова.

  1. Приготування корисного напою

З розсолу можна приготувати напій, який допоможе зняти симптоми похмілля. Також він здатен відновити електролітний баланс в організмі та зняти біль у м’язах після інтенсивних фізичних вправ.

  1. Альтернатива оцту

У розсолі присутній оцет. Тому розсіл можна використовувати замість звичайного харчового оцту.

  1. Маринування сиру

У розсолі можна замаринувати сир. Це дуже смачна та ароматна закуска, яка сподобається усім. Для маринування підійде твердий та м’який сир.

  1. Очищення від накипу

Розсіл слід залити у чайник та кип’ятити протягом 2,5 годин. В результаті чайник буде очищений від накипу. Розсолом можна чистити також посуд, який почорнів.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...