Як вдома приготувати київський торт. Цей рецепт шукає багато людей

Київський торт дуже подобається багатьом людям. Але в домашніх умовах його мало хто готує, тому що виникають проблеми з безе. Нижче приводиться одна порада, яка допоможе вам легко приготувати цей торт.

Інгредієнти для тіста:

  • 6 білків;
  • 150 грамів смаженого арахісу;
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю;
  • 1 ст. л. манки;
  • 1 щіпка лимонної кислоти;
  • 400 грамів цукру піску.

Інгредієнти для крему:

  • 1 банка згущеного молока;
  • 300 грамів вершкового масла;
  • 1 ч. л. розчинної кави.

Як приготувати:

Білки потрібно збивати в сухому посуді, поки не з’явиться пишна піна.

Потім додається лимонна кислота без зупинки процесу збивання. Далі по 1 ложці слід додавати цукор.

Змішується крохмаль з манкою, після чого суміш необхідно просіяти.

Коли не буде відчуватися наявність цукру в мерензі, додається арахіс та сухі інгредієнти.

Вимішати зверху до низу.

Вафельні коржі потрібно змастити меренгою. Повинно вийти 3 коржі. Випікати 60 хвилин в духовці при температурі 70 градусів.

В окремому посуді збивається масло, поки воно не стане білішім та не збільшиться у два рази. Потім додається розчинна кава та згущене молоко. Далі збивати суміш, поки вона не стане однорідною.

Коржі намазуються кремом. Намазувати слід з боків та зверху. Потім прикрасити шоколадною стружкою та арахісом.

Торт поставити на ніч у холодильник. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...