Як в домашніх умовах приготувати соковите та смачне м’ясо

Нижче наводиться рецепт приготування смачного м’яса, яке прикрасить будь-який стіл. Скуштувавши його, ви більше не схочете купувати ковбаси у магазині.

М’ясо виходить соковитим та ніжним.

Інгредієнти:

  • 2 кг свинини;
  • 100 мл соєвого соусу;
  • 25 гр. приправи для моркви по-корейські;
  • сік половини лимона;
  • сіль;
  • 100 мл чистої води.

Як приготувати:

Усі складові перемішується у глибокій мисці.

М’ясо потрібно помити та помістити у поліетиленовий пакет.

У цей пакет наливається приготована суміш.

З пакета необхідно випустити повітря, після чого його слід герметично закрити.

М’ясо покласти на 1 добу у холодильник. Періодично його потрібно перевертати.

Далі м’ясо дістати з пакета та обмотати кулінарною ниткою. Далі воно загортається у фольгу.

Випікати при 190 градусах протягом 2,5 годин.

Залишити м’ясо у фользі для охолодження.

Потім його помісти до ранку у холодильник.

Дістати м’ясо з холодильника. Зняти нитки та фольгу.

Порізати невеликими шматками.

Тепер м’ясо готове до подавання до столу. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...