Нижче наводиться рецепт приготування смачного м’яса, яке прикрасить будь-який стіл. Скуштувавши його, ви більше не схочете купувати ковбаси у магазині.
М’ясо виходить соковитим та ніжним.
Інгредієнти:
- 2 кг свинини;
- 100 мл соєвого соусу;
- 25 гр. приправи для моркви по-корейські;
- сік половини лимона;
- сіль;
- 100 мл чистої води.
Як приготувати:
Усі складові перемішується у глибокій мисці.
М’ясо потрібно помити та помістити у поліетиленовий пакет.
У цей пакет наливається приготована суміш.
З пакета необхідно випустити повітря, після чого його слід герметично закрити.
М’ясо покласти на 1 добу у холодильник. Періодично його потрібно перевертати.
Далі м’ясо дістати з пакета та обмотати кулінарною ниткою. Далі воно загортається у фольгу.
Випікати при 190 градусах протягом 2,5 годин.
Залишити м’ясо у фользі для охолодження.
Потім його помісти до ранку у холодильник.
Дістати м’ясо з холодильника. Зняти нитки та фольгу.
Порізати невеликими шматками.
Тепер м’ясо готове до подавання до столу. Смачного!