Як швидко приготувати теплий салат з баклажанів з помідорами на святковий стіл

Багато хто звик бачити на столі поєднання баклажанів з помідорами і часником. Всіма улюблені «язички» прекрасно доповнюють святковий стіл. Ми вам пропонуємо приготувати салат, де до звичного поєднанню додані інші овочі, які анітрохи не зіпсують смак, а навпаки додадуть пікантності теплій страві.

Для салату знадобиться:

  • Баклажан – 2 шт;
  • Болгарський перець – 2 шт;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Помідор – 1 шт;
  • Соєвий соус – 2 столові ложки;
  • Зелень – 1 пучок кропу;
  • Сіль за смаком.

Як приготувати теплий салат?

Для приготування салату не буде потрібно багато часу. Отже, для початку гарненько промийте всі овочі. Помідори поріжте великими кубиками, часник пропустіть через тертку, зелень дрібно наріжте ножем.

Всі інгредієнти змішайте в мисці. Окремо поріжте баклажани на кубики і обсмажте до готовності на соняшниковій олії.

Потім обсмажте нарізаний болгарський перець. У гарячому вигляді додайте в миску, заправте все соусом. Салат готовий!

Для красивої подачі, салат посипають білим насінням кунжуту.

Неймовірно смачне поєднання овочів припаде до смаку всій вашій родині! Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...