Як приготувати заправку для супу на зиму. Вона доволі зручна, тому що достатньо відкрити банку, і суп майже готовий

Господині часто на зиму готують різноманітні заправки для приготування борщу. Нижче наводиться заправка, яка допоможе взимку швидко приготувати суп. Тому радимо записати цей рецепт.

Інгредієнти:

  • 500 грамів моркви;
  • 500 грамів помідорів;
  • 500 грамів ріпчастої цибулі;
  • 500 грамів болгарського перцю;
  • 300 грамів зелені петрушки;
  • 500 грамів солі.

Як приготувати:

Цибулю та перець необхідно нарізати невеликими кубиками.

Морква натирається на великій тертці.

Помідори слід очистити від шкірки та нарізати невеликими кубиками. Рекомендується на помідорах робити хрестоподібні надрізи, після чого занурювати їх в окріп на декілька секунд. В результаті зняти шкірку буде доволі легко.

Петрушка дрібно нарізується.

Усі овочі слід помістити у глибоку миску, посолити та перемішати. Далі їх слід залишити на 7 хвилин.

Простерилізувати скляні банки. На декілька секунд потрібно занурити в окріп пластмасові кришки.

Заправка розкладається у банки, які закриваються кришками.

Взимку при приготуванні супу не слід використовувати сіль, тому що вона вже міститься у цій заправці. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...