Як приготувати вдома смачний сальтисон

Пропонуємо приготувати смачну холодну закуску під назвою сальтисон. Це традиційна українська страва, яка буде до вподоби усім вашим гостям та рідним.

Інгредієнти:

  • 3 кілограми свинячої рульки;
  • 1 кілограм м’яса;
  • 5 грамів желатину;
  • 2 ст. л. кам’яної солі;
  • спеції;
  • 3 л води.

Як приготувати:

У каструлю наливається вода. Потім посолити та покласти м’ясо та спеції.

Коли закипить, варити ще протягом 3 годин.

Далі м’ясо потрібно залишити для охолодження. Потім витягти кістки та порізати м’ясо невеликими шматками.

Желатин заливається водою. Залишити його, щоб він набряк.

М’ясо зі шкурками розкладається у форми. Залити бульйоном з желатином.

Поставити страву у холодильник на 10 годин.

Смачного!

Рейтинг
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Завантаження...