Пропонуємо приготувати смачну холодну закуску під назвою сальтисон. Це традиційна українська страва, яка буде до вподоби усім вашим гостям та рідним.
Інгредієнти:
- 3 кілограми свинячої рульки;
- 1 кілограм м’яса;
- 5 грамів желатину;
- 2 ст. л. кам’яної солі;
- спеції;
- 3 л води.
Як приготувати:
У каструлю наливається вода. Потім посолити та покласти м’ясо та спеції.
Коли закипить, варити ще протягом 3 годин.
Далі м’ясо потрібно залишити для охолодження. Потім витягти кістки та порізати м’ясо невеликими шматками.
Желатин заливається водою. Залишити його, щоб він набряк.
М’ясо зі шкурками розкладається у форми. Залити бульйоном з желатином.
Поставити страву у холодильник на 10 годин.
Смачного!