Приготувати улюблену вафельні трубочки можна за допомогою сковорідки! І не переживайте, вийде також смачно, як у вафельниці, а може і смачніше. Начинку ви можете взяти будь-яку (джем, заварний крем, морозиво), але ми в цьому рецепті пропонуємо згущене молоко. Ваша дітвора буде в захваті від домашніх трубочок!
Інгредієнти, які потрібні:
- 100 мл молока;
- три курячих яйця;
- 100 масла вершкового;
- 200 г борошно пшеничного;
- одна дрібка солі;
- пів ч. л. ванільного цукру;
- 150 г цукру;
- згущене молоко варене.
Переходимо до процесу приготування
У яйця всипте цукор і збийте до світлої пишної піни.
Масло розтопіть і влийте в масу, яку ви збили. Туди ж вливаємо молоко.
Всипте звичайний цукор і ванільний, додайте сіль і збийте за допомогою міксера до однорідної консистенції.
Просійте прямо в масу борошно і вимісіть тісто без грудок.
Сковорідку розжарте і намажте дно тонким шаром тіста. Смажте кілька секунд. Швиденько переверніть на другу сторону і обсмажте до рум’яності.
Зніміть з пательні вафлю і скрутіть, поки вона ще гаряча, в трубочку. Тепер нехай охолоджується.
Приготуйте так всі інші трубочки.
Коли вони повністю охолонуть, наповніть їх начинкою за допомогою кондитерського шприца або пакетика з відрізаним куточком. Спочатку наповніть з одного боку, потім з іншого.