Як приготувати ситний чеський часниковий суп з сухариками

Я люблю насолоджуватися ситними, наваристими супчиками круглий рік. Однак, безсумнівно, є щось особливо приємне в поїданні зігріваючої страви прохолодним осіннім днем. Сьогодні пропоную вам внести різноманітність у ваше меню і приготувати чеський часниковий суп з сухариками.

Цим рецептом зі мною поділилася моя колишня однокласниця, яка вже багато років живе в Чехії. Оскільки ми обидві захоплюємося кулінарією, нерідко наші розмови зводяться до готування. Останнім ми обговорювали саме цю страву – її дуже люблять її рідні. Класичну варіацію рецепту вона трохи переробила на свій лад. Для мене це дуже смачна страва стала справжньою паличкою-виручалочкою в напружені будні вечора, коли хочеться тільки тепла і затишку.

Необхідні продукти:

  • Свинина – 600 г
  • Картопля – 4 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Хліб – б50 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Кріп – 1 пуч.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком

Покроковий процес приготування:

Наріжте свинину кубиками середнього розміру. Відправте в каструлю на 4 літри і залийте водою. Додайте лавровий лист. Доведіть до кипіння і варіть протягом 20 хвилин.

Тим часом почистіть картоплю і наріжте її кубиками. Покладіть в киплячий бульйон.

Наріжте цибулю, подрібніть часник. Обсмажте на сковорідці до золотистості, тоді відправие зажарку в каструлю. Посоліть, поперчіть за смаком.

Розбийте яйця в тарілку і трохи їх збийте. Влийте масу в бульйон і варіть ще 7 хвилин.

Додайте подрібнену зелень, зніміть з плити і дайте настоятися.

Тим часом наріжте хліб кубиками і підсушіть їх на сковорідці. Готовий суп подавайте до столу з сухариками.

Як приготувати ситний чеський часниковий суп з сухариками

Ситний, ароматний чеський часниковий суп з сухариками не залишить байдужим жодного їдця. Зовні суп виглядає дуже апетитно, а на смак просто смакота!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...