Як приготувати соковиті та смачні голубці за румунським рецептом

Якщо ви хочете здивувати свою родину смачною стравою, то пропонуємо вам приготувати голубці за румунським рецептом. Таких смачних голубців ви ще не куштували.

Інгредієнти:

  • 1 капуста;
  • 150 грамів м’ясного фаршу;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля ріпчаста;
  • 50 грамів рису;
  • перець мелений;
  • рафінована олія;
  • сіль;
  • 100 мл води.

Інгредієнти для заправки:

  • 100 грамів твердого сиру;
  • 2 помідора;
  • 1 зубчик часнику;
  • 30 грамів домашньої сметани;
  • кріп;
  • петрушка;
  • перець мелений;
  • сіль.

Як приготувати:

  1. Капусту потрібно покласти у мікрохвильову піч на 10 хвилин, щоб можна було швидко відокремити листя. Потім вона кладеться у холодну воду. Тоді листя можна буде відокремити доволі легко.
  2. Відварюється рис.
  3. Морква натирається за допомогою пательні, а цибуля нарізується кубиками, після чого овочі обсмажуються на пательні та залишаються для охолодження.
  4. Коли рис та овочі охолонуть, їх потрібно змішати з фаршем.
  5. До начинки додаються спеції.
  6. У середину капустяного листя кладеться начинка, та робляться голубці.
  7. Потім голубці кладуться на деко, змащене олією.
  8. У деко наливається вода, після чого воно накривається фольгою для випікання.
  9. Голубці слід випікати при температурі 200 градусів на протязі 30 хвилин.
  10. Помідори нарізуються кубиками.
  11. Сир натирається за допомогою тертки.
  12. Подрібнюється часник.
  13. Кріп та петрушка дрібно нарізуються.
  14. Усі складові змішуються зі сметаною. Далі додаються спеції.
  15. Голубці потрібно дістати із духовки та намастити заправкою. Потім випікати їх ще протягом 15 хвилин.

Смачна страва готова до вживання. Приємного апетиту!

Rating
( No ratings yet )
Loading...