Як приготувати смачний печінковий рулет для святкового столу

Пропонуємо приготувати дуже смачну закуску, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Готується рулет з печінки доволі просто. Ця страва здивує усіх гостей своїм дивовижним смаком. Але покупати потрібно печінку гарної якості.

Інгредієнти:

  • 1 кг печінки;
  • 200 гр. плавленого сиру;
  • 2 моркви;
  • 2 ріпчастих цибулі;
  • 150 гр. вершкового масла;
  • 4 ст. л. рослинної олії;
  • дрібка чорного перцю;
  • дрібка солі.

Як приготувати:

Печінку потрібно помити, почистити, порізати та відварити.

Цибуля та морква чистяться, миються, подрібнюються та обсмажуються на рослинній олії.

Потім обсмажені овочі, печінка, масло та сіль складаються у чашу блендера та подрібнюються до утворення однорідної суміші.

Сир натирається на тертці.

Фольга змащується олією. Потім на неї викладається печінкова маса. Її слід рівномірно розрівняти по поверхні.

Викладається шар сиру. Загорнути в форму рулету.

Помістити на 3 години в холодильник.

Чудовий печінковий рулет можна подавати до столу! Смачного!

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Завантаження...