Як приготувати смачний чізкейк з гарбуза без випічки

Пропонуємо приготувати гарбузовий чізкейк, який не потребує випічки. Цей десерт відрізняється неймовірним ніжним смаком. Під час його куштування спочатку відчувається сир, після чого дуже смачній пісочний корж. Для приготування коржа потрібно буде подрібнити печиво.

Для приготування цього десерту з горіховим смаком знадобиться мускатний гарбуз. Він має довгу форму. Приготування не займе багато часу, але ваша родина обов’язково подякує вам за цю страву.

Інгредієнти:

  • гарбуз – 300 грамів;
  • печиво – 30 штук;
  • горіхи – 100 грамів;
  • ванільний екстракт – 1,5 ч. л.;
  • желатин – 18 грамів;
  • вершкове масло – 6 ст. л.;
  • вершковий сир – 240 грамів;
  • вершки – 400 мл;
  • цукор – 200 грамів;
  • цукрова пудра – 3 ст. л.;
  • вода – 50 грамів.

Як приготувати:

  1. Горіхи та печиво необхідно подрібнити. Потім вони змішуються з 50 грамами цукру та вершковим маслом.
  2. Форма змазується маслом. Потім на неї кладеться суміш з печива та горіхів. Цю суміш слід добре утрамбувати та покласти в морозильну камеру.
  3. Желатин заливається окропом. Потрібно, щоб він повністю розчинився.
  4. Гарбуз слід запекти у фользі або приготувати на пару, після чого зробити пюре. Потім воно змішується з вершковим сиром, 150 грамами цукру та 1 чайною ложкою ванільного екстракту.
  5. Додається желатин, перемішується, після чого виливається на пісочний корж. Помістити корж в холодильник щонайменше на 8 годин.
  6. Перед тим, як подавати десерт на стіл, його слід зверху прикрасити сметаною або збитими вершками.

Цей чізкейк готується за допомогою желатину, тому його консистенція виходить доволі пружною. Можна взяти галетне печиво. Але оптимальним варіантом стане імбирне печиво, яке робить смак страви біль глибоким. До гарбуза відмінно підійдуть мускатний горіх та коріандр.

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Завантаження...