Нижче наведений спосіб приготування смачної та корисної маринованої капусти. Приготувати її можна доволі швидко, а результат здивує усіх ваших рідних.
Інгредієнти для капусти:
- 400 гр. капусти;
- 200 гр. моркви;
- 3 зубки часнику;
- 3 цибулі;
- 1,5 ст. л. 9% столового оцту.
Інгредієнти для розсолу:
- 3 лаврових листки;
- 15 шт. запашного перцю горошком;
- 1 стручок гострого перцю;
- 5 ст. л. цукру;
- 2 ч. л. солі;
- 0,5 л води.
Як готувати мариновану капусту:
- Потрібно вимити та нашаткувати капусту.
- Морква чиститься та натирається на тертці з великими отворами.
- Цибуля чиститься та нарізується кільцями.
- У банку викладається шарами товщиною декілька сантиметрів капуста, морква та цибуля.
- Останній шар повинен складатися з порізаного часнику.
- Додається оцет.
Як готувати розсіл:
- Усі складові заливаються водою.
- Отриманим розсолом заливаються овочі, поки вони не будуть повністю покриті.
- Закрити кришкою банку та залишити її на 12 годин для маринування, після чого поставити в холодильник.
Капуста буде готова до споживання через 24 години.
Смачного!