Як приготувати смачну та хрумку мариновану капусту

Нижче наведений спосіб приготування смачної та корисної маринованої капусти. Приготувати її можна доволі швидко, а результат здивує усіх ваших рідних.

Інгредієнти для капусти:

  • 400 гр. капусти;
  • 200 гр. моркви;
  • 3 зубки часнику;
  • 3 цибулі;
  • 1,5 ст. л. 9% столового оцту.

Інгредієнти для розсолу:

  • 3 лаврових листки;
  • 15 шт. запашного перцю горошком;
  • 1 стручок гострого перцю;
  • 5 ст. л. цукру;
  • 2 ч. л. солі;
  • 0,5 л води.

Як готувати мариновану капусту:

  1. Потрібно вимити та нашаткувати капусту.
  2. Морква чиститься та натирається на тертці з великими отворами.
  3. Цибуля чиститься та нарізується кільцями.
  4. У банку викладається шарами товщиною декілька сантиметрів капуста, морква та цибуля.
  5. Останній шар повинен складатися з порізаного часнику.
  6. Додається оцет.

Як готувати розсіл:

  1. Усі складові заливаються водою.
  2. Отриманим розсолом заливаються овочі, поки вони не будуть повністю покриті.
  3. Закрити кришкою банку та залишити її на 12 годин для маринування, після чого поставити в холодильник.

Капуста буде готова до споживання через 24 години.

Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...