Нижче наводиться рецепт приготування ковбаси в домашніх умовах. Вона настільки смачна, що більше не захочеться купувати її в магазині. Вона сподобається усім вашим близьким.
Інгредієнти:
- 600 грамів курячого м’яса;
- 100 грамів твердого сиру;
- 1 ч. л. копченої паприки;
- 0,5 ч. л. сухого часнику;
- 5 ст. л. соєвого соусу.
Як приготувати:
Куряче м’ясо потрібно порізати невеликими кубиками.
Додати до м’яса соєвий соус. Потім посипати спеціями та добре перемішати.
М’ясо помістити у холодильник та залишити на 12-24 години, щоб воно замаринувалося.
Сир ріжеться невеликими кубиками, після чого додається до маринованого м’яса. Перемішати.
Рукав для запікання необхідно розрізати уздовж. Потім покласти на рукав м’ясо, загорнути в форму ковбаси та ретельно зафіксувати краї.
Ковбаса запікається 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Потім ковбасу потрібно охолодити, порізати окремими порціями та подати до столу. Смачного!