Як приготувати смачну «холодну» аджику без варіння

Аджика без варіння, рецепт приготування

Відмінний рецепт, який допоможе вам приготувати смачну аджику без термічної обробки. Обов’язково спробуйте приготувати таким методом, Ви побачите наскільки це простіше і швидше!

Продукти, які потрібні:

  • 4 кг помідорів;
  • півтора кг солодкого перцю;
  • три перці чилі;
  • 200 г часнику;
  • 200 мл 9% -ого оцту;
  • дві ст. л. солі.

Починаємо готувати аджику

Для початку необхідно помити помідорчики, обсушити, а після порізати на шматки.

Поки помідори сохнуть після миття, очистити перець від насіння і плодоніжок, а також зняти лушпиння з часнику.

Перекрутити всі овочі за допомогою м’ясорубки, після влити оцет і всипати сіль. Ретельно перемішати і залишити на 60 хвилин в спокої.

Через годину, ще раз перемішати і розкласти по чистим і сухим баночках.

Зберігати аджику варто в прохолодному місці.

Rating
( No ratings yet )
Loading...