Як приготувати смачні огірки за польським рецептом

Нижче наводиться польський рецепт приготування огірків. Вони відрізняються незвичним смаком, який буде до вподоби усім вашим друзям та родичам. Ці огірки настільки смачні, що не достоять до весни, тому що їх захочеться куштувати кожного дня.

Інгредієнти (із розрахунку на 7 літрових банок):

  • 4,5 кілограми огірків;
  • 1 кілограм ріпчастої цибулі;
  • 7 зубчиків часнику;
  • 1 пучок зелені кропу;
  • 10 штук солодкої паприки;
  • 100 мл оцту;
  • 450 мл рослинної олії;
  • 4 ст. л. цукру піску;
  • 2 ст. л. морської солі.

Як приготувати:

Огірки заливаються холодною водою та залишаються на 2 години.

Далі огірки слід промити та обрізати у них краї. Далі вони нарізуються на шматки будь-якої форми.

Часник та цибулю потрібно очистити від лушпиння. Часник вичавити за допомогою пресу, а цибулю порізати кільцями.

Порізані овочі складаються у велику каструлю. Додається олія, подрібнена зелень, оцет, сіль та цукор. Усе добре перемішати та залишити настоюватися на протязі 1 години.

Суміш ставиться на вогонь. Коли закипить, варити ще 15 хвилин.

Гаряча закуска розкладається у банки, які слід закатати кришками.

Банки накрити ковдрою та залишити охолоджуватися.

Зберігати закуску в прохолодному місці. Приємного апетиту!

Rating
( No ratings yet )
Loading...