Як приготувати смачні мариновані гриби за допомогою правильного маринаду

Нижче наводиться рецепт приготування маринованих грибів, які виходять доволі смачними. На столі така закуска надовго не затримається. Ваші друзі та сім’я залишаться дуже задоволеними.

Інгредієнти:

  • гриби;
  • 6 штук духмяного перцю;
  • 3 ст. л. столового оцту;
  • 3 лаврових листки;
  • 4 гвоздики;
  • 50 гр. цукру;
  • 4 ч. л. кухонної солі;
  • 1 літр води.

Як приготувати:

Готується маринад. Через кілька хвилин після того, як він закипить, слід додати оцет та вимкнути вогонь.

Гриби потрібно почистити та порізати, після чого скласти у каструлю. Далі залити воду і варити, поки вона не закипить. Після цього вода зливається.

Гриби знову кладуться у каструлю. Наливається вода та додається сіль. Варити, поки вода не почне кипіти. При цьому слід перемішувати та знімати піну.

Гриби кладуться у стерильні банки та заливаються маринадом.

Банки слід закрити кришками та залишити для охолодження.

Зберігати гриби необхідно у холодильнику. Приємного апетиту!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...