У дитинстві багато людей полюбляли горішки з начинкою. При наявності горішниці можна приготувати ці ласощі у себе вдома. Рецепт доволі простий, а випічка вийде ароматною та дуже смачною.
Інгредієнти:
- 0,6 кг борошна;
- 2 яйця;
- 1 банка вареного згущеного молока;
- 200 грамів вершкового масла;
- 2 столові ложки сметани;
- 200 грамів горіхів;
- 1 пачка ванільного цукру;
- 150 грамів цукру;
- 0,5 ч. л. соди;
- 1 ч. л. оцту.
Як приготувати тісто:
Потрібно трохи розм’якшити масло, після чого покласти цукор та ванільний цукор. Усе перемішується.
Додаються яйця, сметана, оцет, сода. Усе перемішується.
Борошно просіяти та поступово вводити у тісто.
Тісто кладеться в пакет та ставиться на 30 хвилин у холодильник.
Тісто поділити на окремі шматки та зробити з них кульки.
Формочки змащуються олією. Потім в них слід помістити кульки та закрити форму.
Випікати, поки не з’явиться золотистий колір.
Як приготувати начинку:
- Подрібнити арахіс.
- Додати арахіс в згущене молоко.
Горішки після випікання повинні охолонути. Потім вони заповнюються начинкою, після чого окремі половинки поєднуються.
Горішки готові до вживання! Смачного!