Як приготувати смачні горішки з начинкою з дитинства

У дитинстві багато людей полюбляли горішки з начинкою. При наявності горішниці можна приготувати ці ласощі у себе вдома. Рецепт доволі простий, а випічка вийде ароматною та дуже смачною.

Інгредієнти:

  • 0,6 кг борошна;
  • 2 яйця;
  • 1 банка вареного згущеного молока;
  • 200 грамів вершкового масла;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 200 грамів горіхів;
  • 1 пачка ванільного цукру;
  • 150 грамів цукру;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • 1 ч. л. оцту.

Як приготувати тісто:

Потрібно трохи розм’якшити масло, після чого покласти цукор та ванільний цукор. Усе перемішується.

Додаються яйця, сметана, оцет, сода. Усе перемішується.

Борошно просіяти та поступово вводити у тісто.

Тісто кладеться в пакет та ставиться на 30 хвилин у холодильник.

Тісто поділити на окремі шматки та зробити з них кульки.

Формочки змащуються олією. Потім в них слід помістити кульки та закрити форму.

Випікати, поки не з’явиться золотистий колір.

Як приготувати начинку:

  1. Подрібнити арахіс.
  2. Додати арахіс в згущене молоко.

Горішки після випікання повинні охолонути. Потім вони заповнюються начинкою, після чого окремі половинки поєднуються.

Горішки готові до вживання! Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...